Centre de bellesa · HOME · DONA · Banyoles · 972 57 13 83


APARATOLOGIA

Un bon diagnòstic és la clau de l’èxit de qualsevol tractament de bellesa, pera això fem una valoració del problema estètic a tractar especialment rigorós per cada persona i suggerim la manera més adequada per solucionar-lo. Posant a la teva disposició una acurada selecció dels millors tractaments i millors firmes.ENDERMOLOGIE (LPG) 100% natural


El cellu M6r està equipat per un capsal de tractament amb uns rodillos motoritzats independents (patent LPGr). Els diferents rodillos tracten la pell delicadament per alliberar les grasses localitzades i reactivar la circulació sanguínia i limfàtica i el procés de lipòlisis (eliminació de grassa mes d’un 70%). Gràcies a les diferents rotacions dels rodillos, la tècnica lipomasage també estimula la producció de col·lagen i elastina per reafirmar la pell.
El nou Cellu M6 duplica la seva capacitat d’alliberar grasses sobretot les més resistents.

ENDORMOLIFT (LPG)


Estimulació cel·lular anti-edat no agressiva i eficaç. LPG ha desarrotllat endormolif, una tècnica 100% natural per homes i dones de totes les edats. Aquesta tècnica rehidrata la pell i afina els signes d’envelliment, deixant el rostre radiant i rejovenit.
El nou endormilft, la única tècnica del mon capaç d’estimular la síntesi natural de l’àcid hialorònic (+80%).

RÖSS: tei-sistem i Rollaction System


Tei-system és una thermo-estimulacó la qual representa la revolució integra de la thermo-estimulació, el revolucionari sistema de ROSS que combina 2 tractaments amb un: el calor IR i l’estimulació muscular. Aquestes dos teràpies es fusionen per oferir el tractament integral amb 21 programes diferents i 18 tipus d’estimulació a diferents nivells.
Rollaction és un nou i exclusiu sistema de massatge corporal fisio-actiu. La seva tecnología està inspirada en els moviments professionals de les mans d’un massatgista potenciant els tractaments i respectant la naturalesa. Actua a nivell vascular, muscular i dèrmic!

PRESOTERÀPIA


Actua fent un drenatge limfàtic. La seva actuació gràcies a un cicle peristàltic elimina de forma natural i no invasiva l’estancament intersticial excessiu, al mateix temps que accelera i millora el retorn venós i limfàtic. Redueix edemes, calma el dolor de cames evitant i tractant les venes varicoses.

INDIBA


Amb la seva tecnologia patentada i clínicament provada, el Sistema Proionic el qual genera varies processos biològics a nivell cel·lular i tres accions bàsiques en tots els tipus de teixits. Un tractament tres beneficis:
Atèrmia (bio-estimulació) / Tèrmia (bio-estimulació + microcirculació) /
Hipertèrmia (bio-estimulació + microcirculació+hiperactivació)
Beneficis: Redueix arrugues i línies d’expressió / Millora l’aspecte de bossa i ulleres / Efecte lífting /
Redensifica l’oval facial / Acció tensora del pit / Moldeja la silueta / Anticel.lulitic / Benestar integral
COSMÈTICA


El centre de bellesa Cos9, treballem amb productes d’alta cosmètica per garantir sempre els millors resultats.
Aquí et farem un estudi complert per assessorar-te amb totes les garanties a l’hora d’aconsellar-te qualsevol producte.gernetic thalgo lpg cnd cazcarra

Cos9 · Centre de Bellesa i estètica · Carretera de Camós 63 · 17820 Banyoles (Girona) · Tel. 972 57 13 83 · cos9@cos9.com · www.cos9.com